Polițiștii din Constanța au oprit un camion cu ardei capia și au găsit patru tone de tutun

Data publicării:
tutun printre ardei capia
Polițiștii din Constanța au oprit un camion cu ardei capia și au găsit patru tone de tutun. FOTO: Poliția de Frontieră

Poliţiştii de frontieră constănţeni au descoperit într-un autocamion patru tone de tutun vrac, acesta fiind ascuns după cutii cu ardei.

Acțiunea a avut loc pe drumul E 675, care face legătura între localitatea Negru-Vodă şi Constanţa.

În timpul controlului, a fost oprit pentru un control un autocamion condus de un cetăţean român, în vârstă de 53 de ani, care transporta, conform documentelor de însoţire a mărfii, ardei capia, pentru o societate comercială din judeţul Călăraşi. 

Polițiștii au găsit, printre încărcătura specificată în documentele de însoţire a mărfii, mai mulţi baloţi cu frunze uscate de tutun, ambalaţi în saci negri de plastic.

S-a stabilit că şoferul transporta, pe lângă nişte cutii cu ardei capia, şi 72 de saci, care conţineau cantitatea totală de 3.960 kg kilograme tutun, au precizat reprezentanţii Gărzii de Coastă.

Întreaga cantitate de tutun estimată la o valoare de aproximativ 400.000 lei a fost confiscată. Poliţiştii de frontieră fac cercetări pentru uz de fals şi de complicitate la producerea de produse accizabile care intră sub incidenţa regimului de antrepozitare prevăzut în prezentul titlu, în afara unui antrepozit fiscal autorizat de către autoritatea competentă.

Editor : G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri