Postare controversată a MAI despre festivalul „Never See” de pe litoral. „Brățara se primește gratuit, dar se pune pe ambele mâini”

Data publicării:
never see postare mai
Foto: Aurel Rapa / Pagina de Facebook a Ministerului de Interne

Ministerul Afacerilor Interne a postat pe Facebook un mesaj adresat celor care consumă droguri sau comit infracțiuni pe litoral. Se face o analogie cu festivalul Neversea, care are loc în acest weekend la Mamaia.

Pentru cei care încă nu ați înțeles, vă anunțăm că la malul Mării Negre a început și festivalul “NEVER SEE”!

Locul de desfășurare: - în toate stațiunile, cu prioritate pentru Mamaia, Constanța, Vama Veche.

Perioada: - 24 de ore din 24, pe tot sezonul estival.

Acces: - brățara se primește gratuit, dar se pune pe ambele mâini... de regulă din poziția pe burtă.

Mijloace de deplasare: -până la “Never See” veniți cu ce puteți… de acolo cu ce avem noi.

Line-up: - acoperiți sau mascați, care nu se vor prezenta cu “Hello, Romania”, ci cu “Stai! Poliția!”.

After-ul: - este asigurat, dar nu durează câteva ore, ci câțiva ani... iar răsăritul se prinde la “răcoare”.

Festivalierii: - toți cei care au ceva în comun cu penalul... Codul Penal!

Considerăm că sunteți informați, anunțați, preveniți și avertizați!

P.S. Nu am fi vrut să avem participanți la “NEVER SEE”, dar din păcate am avut deja “clienți”. Ei nu vor revedea litoralul prea curând!”, se arată în postarea MAI.

În timp ce mulți dintre utilizatorii Facebook i-au felicitat pe autorii postării, pentru că au dat dovadă de simțul umorului, alții i-au criticat și au comentat că atunci când ai nevoie de un polițist, „Never see” (nu vezi, în traducere) niciunul.

Voi nu sunteți în stare să prindeți un urmărit național în mai puțin de 24 de ore dar postați glume la care nici Garcea nu râde . În afară de a captura 2 g de iarbă de la un puști sau 3 ridichi de la o femeie mai în vârstă de la colțul blocului ....mai știți altceva ? Dar timp de a posta pe Facebook aveți ......siguranță și încredere nu ? Unde ? Pe chatul de fb?”, comentează un utilizator.

Același sentiment îl avem când se întâmplă ceva..."never see" un polițist la momentul potrivit și în locul potrivit”, este un alt comentariu la postare.

Cineva să le amintească clovnilor ăstora de la MAI că-s instituție publică, nu pagină de memes. Sunteți la fel de siniștri ca secretara Carmen Dan”, scrie un alt utilizator.

Neversee, neversmell, neverhear. Ați luat-o pe asta de la colegii de la jandarminerie? Am auzit că gazele voastre au proprietăți psihotrope, fac lumea să plângă de la necazuri”, scrie un alt comentator.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri