Profesia lui Ionel Boldea, atacatorul din Faget. Ar fi consumat mai multe tipuri de droguri înaintea crimei

Data publicării:
atacatorul din timis

Ionel Boldea, tânărul de 33 de ani care a ucis în bătaie un bărbat, iar pe alte cinci le-a rănit, a fost drogat în momentul comiterii atacurilor din zona orașului Făget, individul fiind cercetat pentru cinci infracțiuni. Surse din anchetă au declarat pentru Mediafax că Boldea ar fi consumat mai multe tipuri de droguri, inclusiv cocaină.

Potrivit unor surse judiciare, miercuri dimineața, în momentele în care a comis atacurile asupra celor șase persoane din zona orașului Făget, dintre care pe una a omorât-o în bătaie, Ionel Boldea de afla sub influența unor substanțe stupefiante. Până să ajungă în mijlocul acestor evenimente, Ionel Boldea a lucrat ca bucătar la ștrandul din Făget, potrivit adevarul.ro.

După ce a fost prins de polițiști, joi dimineața, în apropierea locuinței sale din satul Bichigi, Ionel Boldea a fost dus la Spitalul Municipal Timișoara, unde i s-au recoltat probe biologice pentru a se stabili ce droguri a consumat. Surse din cadrul anchetei au declarat că unul dintre drogurile consumate ar fi cocaina.

Aceleași surse arată că bărbatul ar fi confirmat, în timpul audierilor, că a consumat droguri înainte de comiterea atacurilor.

Tânărul a fost dus, joi, la Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiș, pentru a fi audiat. Individul este cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de omor, tentativă de omor, vătămare corporală, furt și conducerea unui vehicul sub influența stupefiantelor.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri