Programul „Rabla” demarează cu scandal. În Berceni, oamenii stau la coadă încă de vineri

Data publicării:
programul-rabla1

Primele incidente au fost deja înregistrate aseară în Capitală, în faţa unui punct de colectare din Berceni. Oamenii spun că s-au înscris pe liste şi aşteaptă de trei zile în faţa centrului, dar că există anumite persoane favorizate pentru a primi mai repede tichetele. 

„Suntem aproape 200 de persoane care stăm de vineri şi aşteptăm tichetele. Avem leasing-ul dat la maşini. Sunt două firme REMAT cu acelaşi punct de lucru, iar vizavi mai au un punct de colectare, ceea ce nu ni s-a spus. Sunt unii care vin cu maşinile direct pe platforme şi le bagă înăuntru peste drum”, a declarat unul dintre cei care aşteaptă de ore bune la coadă.

„Au venit cu câteva ore înainte de a începe eliberarea biletelor. E clar ca au o informaţie, e clar că nu vor să stea la rând”, s-a plâns un altul.

„Nu au vrut să facem listă. Au spus primul venit, primul servit. Ne-am organizat foarte bine. Suntem peste numărul de vouchere, dar sperăm”, a adăugat încă un şofer care speră să pună mâna pe un voucher.

Din cele 20.000 de tichete promise la începutul programului, deocamdată vor fi disponibile doar 5.000.

Anul acesta, prima de casare a crescut la 6.500 de lei, faţă de 3.800 cât era în 2012. Acum însă un singur voucher poate fi folosit pentru cumpărarea unei maşini noi, spre deosebire de trei în 2012.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri