Radu Stroe a intrat în ședința de Guvern după ce premierul spusese că a plecat spre Bruxelles

Data publicării:
06032013-53290

La ședința Consiliului de Justiție și Afaceri Interne (JAI) va participa și ministrul Radu Stroe. Oficialul ar fi trebuit să fie deja acolo. Cel puțin așa ştia premierul Victor Ponta, care, la începutul şedinţei de Guvern, le-a spus celor prezenţi că Radu Stroe a plecat la Bruxelles. La nici 5 minute însă, ministrul a intrat în sală.

La începutul şedinţei de Guvern, premierul le-a vorbit miniştrilor despre ultimele piedici apărute în calea României cu privire la aderarea în spaţiul Schengen. Atunci, premierul le-a explicat celor prezenţi şi de ce ministrul de Interne, Radu Stroe, nu ia parte la şedinţa Executivului.

„Înapoi la agenda noastră obisnuită. După cum știți, domnul ministru Radu Stroe acum a plecat către întâlnirea JAI”, a spus premierul Ponta.

După 5 minute însă, ministrul de Interne a intrat discret în sala de şedinţe şi s-a aşezat în tăcere în dreapta premierului, chiar sub privirile acestuia. Premierul nu a mai revenit asupra afirmaţiei anterioare şi nici nu a mai făcut vreo referire cu privire la apariţia misterioasă a ministrului Stroe.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri