Reacția lui Victor Ponta la draftul raportului MCV: Fiecare citește ce vrea. Actuvitatea Guvernului este apreciată

Data publicării:
ponta de folosit-4

„Eu ştiu că oricum va fi în realitate, fiecare va citi ce-i place. Important e un singur lucru - dacă ştim ce avem e făcut - dacă nu avem obiectiv e rău, să ai nişte lucruri foarte clare. Intră pe 1 februarie codurile penale. Dacă reuşim, după europarlamentare, de a avea un fel de MCV pt toţi 28, astfel că regula respectată de români trebuie să fie respetată de toată lumea”, a spus premierul la un post de televiziune.

„Să o întrebaţi pe preşedinta ICCJ, pe fosta preşedintă a CSM, pe actualul președinte al CSM, procurorul general, şeful DNA, ANI, dacă de când sunt premier, aproape doi ani, a fost o problemă de sprijin logistic, legislativ, de funcţionare. Cred că o să vă răspundă toţi. Tocmai din acest punct de vedere sunt convins că în raportul MCV activitatea Ministerului Justiţiei şi a Guvernului o să vedeţi că va fi apreciată”, a adăugat Victor Ponta.

„Nu aş spune că e eminamente negativ. Pot să fie lucruri care să facă parte din zgomotul politic - mersul cu pârâtul la Înalta Poartă nu e nou - e veche-veche, de multe ori e un zgomot de fond la noi şi o maşinărie de zvonistică la Bruxelles care de foarte multe ori face rău. Dar e şi o zonă mai gri în care, evident, şi la noi şi la Bruxelles politicul joacă”, a declarat, la rândul său, Mircea Geoană.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri