Crimă în Timișoara. O studentă la Medicină a fost ucisă cu mai multe lovituri de cuțit de iubitul ei, student la aceeași facultate

Data actualizării: Data publicării:
barbat cu cutit
O studentă la Medicină a fost ucisă cu mai multe lovituri de cuțit de iubitul ei, student la aceeași facultate. Credit foto: Guliver/Getty Images

O studentă la Medicină a fost găsită moartă într-un apartament din Timișoara. Descoperirea a fost făcută de o colegă. Conform surselor Digi24, fata în vârstă de 21 de ani a fost ucisă cu mai multe lovituri de cuţit de iubitul ei.

Potrivit polițiștilor, suspectul, care este iubitul fetei, este student şi el la Medicină.

Tânăra ucisă avea 21 de ani, era din Baia de Aramă şi a murit după mai multe lovituri de cuţit. Suspectul principal este un tânăr din Caraş Severin, care a fost reținut de polițiști. El este fiul proprietarei apartamentului în care a fost găsită tânăra.

Anchetatorii spun ca cei doi erau împreună de anul trecut şi s-au certat foarte tare în ultimul timp. Cel mai probabil, tânăra a fost ucisă din gelozie.

Vineri seară, cele două colege de apartament ale studentei au găsit-o moartă în pat. Imediat au sunat la numărul de urgenţă 112, iar poliţiştii au început ancheta.

 

Editor : G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri