Scandal în timpul perchezițiilor la suspecții de evaziune fiscală. Jurnaliștii au fost agresați

Data publicării:
vlcsnap-2013-04-01-14h05m56s130
 

Zeci de percheziții au avut loc în această dimineață în București, Ilfov, Călărași, Ialomița, Constanța, Giurgiu, la persoane suspectate de evaziune fiscală cu materiale feroase și neferoase şi fraude bancare în valoare de 15 milioane de euro. Numai în Sintești, județul Ilfov, autoritățile au întreprins 80 de percheziții. 

În localitatea Cuza Vodă spiritele s-au încins când polițiștii şi mascaţii au ajuns la locuinţele persoanelor suspectate evaziune. Au fost chemate întăriri. Echipa de jurnaliști nu a mai putut filma, obiectivul cameramanului Digi24 a fost luat, iar ziariştii s-au ascuns în mașină, pentru a scăpa de grupul de oameni. Mașina jurnaliștilor a fost lovită de circa 20 de oameni. Echipa Digi24 a reușit să scape de furia localnicilor odată cu venirea unei ambulanțe, chemate în localitate pentru un pretins avort spontan care ar fi avut loc în timpul descinderilor.

Urmăriți în materialul video alăturat relatarea corespondentului Digi24, Daniel Savopol, care a fost în localitatea Cuza Vodă din Constanța.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri