Șoferul beat și drogat care a ucis un primar din Olt de Crăciun a fugit din țară. Zilele libere au întârziat rezultatele analizelor

Data actualizării: Data publicării:
accidentul din olt
Șoferul beat și drogat care a ucis un primar din Olt de Crăciun a fugit din țară. FOTO: Captură Digi24

Șoferul care a omorât un primar din Olt și a rănit alte patru persoane în seara de Crăciun era beat și drogat. El a fost dat în urmărire internațională. Din cauza zilelor libere, rezultatele probelor biologice au venit abia după ce bărbatul a fugit din țară.

Șoferul de 32 de ani din Slatina a fost dat în urmărire internațională. Inițial fusese dat în urmărire națională, dar nu a fost găsit, așa că anchetatorii bănuiesc că a plecat din țară.

A fost nevoie de patru zile până când au fost gata rezultatele oficiale ale probelor biologice luate după comiterea accidentului, probe privind consumul de alcool și de droguri. În tot acest timp, el a avut timp să plece din țară fără să fie oprit.

După ce au fost gata rezultatele probelor, instanța a emis un mandat de arestare preventivă pe numele lui.

Rudele primarului sunt revoltate și spun că a durat foarte mult până au venit aceste probe, iar asta a permis șoferului vinovat de accident să fugă.

Șoferul va fi acuzat de ucidere din culpă și vătămare corporală gravă.

În accidentul provocat în seara de Crăciun, în județul Olt, a murit primarul localității Grădinari. Bărbatul se afla într-o ambulanță privată, împreună cu doi consilieri. Aceștia fuseseră la spital pentru dializă și se întorceau acasă.  

 

Editor : G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri