Șoferul care a provocat tragedia din 2 Mai era atât de drogat, încât nici nu a știut că a comis un accident grav. 2 tineri au murit

Data actualizării: Data publicării:
masina implicata in accident rutier inconjurata de politisti
Accident mortal provocat de un tânăr șofer care luase droguri. Foto: editiadesud.ro

Apar informații noi în legătură cu accidentul cumplit petrecut în această dimineață în localitatea 2 Mai. Șoferul, care inițial a fugit de la locul accidentului, a fost prins de polițiștii care spun că acesta consumase 3 tipuri de droguri. 2 oameni au murit pe loc și 3 au fost răniți, după ce mașina tânărului de 19 ani i-a lovit în plin.

Șoferul a intrat într-un grup de 8 pietoni, pe DN39, în localitatea 2 Mai. Șoferul a fugit de la locul accidentului, dar polițiștii l-au prins după scurt timp, în Vama Veche.

Tânărul conumase cocaină, amfetamină și metamfetamină.

La fața locului au venit mai multe echipaje de la SMURD și salvări de la Serviciul de ambulanță Constanța pentru a acorda îngrijiri medicale pietonilor loviți. Doi dintre ei au fost declarați decedați pe loc – o tânără de 20 de ani și un tânăr de 21 de ani.

Trei răniți, cu vârste între 19 și 20 de ani, au fost transportați la spitalul din Mangalia. Toți au suferit multiple traumatisme, dar erau conștienți în momentul în care au fost urcați în ambulanță.

Alți 3 tineri din grup nu au suferit leziuni și nu au vrut să meargă la spital pentru un control suplimentar.

Șoferul, un tânăr din București, este audiat acum de polițiști.

Martorii spun că bărbatul a luat atât de multe droguri, că părea că nu era conștient și nici măcar nu știa că a produs un accident atât de grav.

El este cercetat pentru ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului și conducerea unui vehicul sub influența drogurilor.

 

Editor : M.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri