Tânăr din București ridicat de polițiști după ce a fost confundat de cu un tâlhar. Ce a urmat

Data publicării:
bărbat reținut de poliție
FOTO: Inquam Photos / Cornel Putan

Un tânăr din Capitală a fost prins de jandarmi și de polițiști și dus la audieri, fiind bănuit de tâlhărie. În timpul anchetei, polițiștii și-au dat seama că bărbatul a fost confundat cu adevăratul hoț și a fost eliberat. Anchetatorii spun că l-au urmărit pe tânăr deoarece avea semnalmentele oferite de victimă.

„La data de 25 iulie a.c., în jurul orei 20.00, poliţişti din cadrul Secţiei 7 Poliţie au fost sesizaţi prin apel 112 de către o femeie, în vârstă de 34 ani, cu privire la faptul că, în timp ce se afla pe o stradă din sectorul 2, un bărbat necunoscut i-ar fi smuls telefonul mobil în timp ce vorbea la el. La scurt timp la fața locului, au sosit toate echipajele Secției 7 Poliție, iar în baza informațiilor puse la dispoziție de persoana vătămată polițiștii au desfășurat activități de identificare a persoanei care ar fi sustras mobilul”, informează Poliția Capitalei.

Potrivit sursei citate, în timpul căutărilor, polițiștii au observat un tânăr care avea semnalmentele oferite de victimă, motiv pentru care l-au somat să se oprească, acesta luând-o la fugă într-o curtea unei case din Sectorul 2.

Totodată, mai multe persoane au încercat să împiedice prinderea persoanei urmărite, la fața locului sosind în sprijinul polițiștilor secției 7 și polițiști de la alte secții, jandarmi și luptători ai Serviciului de Acțiuni Speciale. Bărbatul urmărit a fost depistat în timp ce încerca să părăsească imobilul în care se ascundea, aceasta fiind condus la Secția 7 Poliție în vederea continuării cercetărilor”, mai spune Poliția.

Bărbatul a fost eliberat la finalul audierilor, cercetările fiind continuate de polițiștii secției 7 sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri