Un tânăr a fost înjunghiat lângă un patinoar din Ploieşti. Agresorul este de negăsit

Data actualizării: Data publicării:
masina de politie
Polițiștii caută o persoană care a înjunghiat un tânăr la Ploiești.

Un tânăr în vârstă de 20 de ani a fost înjunghiat, sâmbătă seară, în zona unui patinoar amenajat la un centru comercial din sudul municipiului Ploieşti, agresorul fiind căutat de poliţişti.

ACTUALIZARE Agresorul este în continuare căutat de polițiști, nefiind găsit până în prezent. Sunt filtre în tot orașul, iar toate patrulele, împreună cu Serviciul de Criminalistică, îl caută pe bărbat de mai bine de 15 ore. Camerele de supraveghere din zona unde a avut loc incidentul sunt verificate.

ȘTIRE INIȚIALĂ „Din primele verificări, a reieşit faptul că între tânărul de 20 de ani şi o persoană necunoscută ar fi avut loc un conflict spontan, în urma căruia, tânărul ar fi fost înjunghiat în zona abdominală, ulterior bănuitul plecând de la faţa locului”, informează Inspectoratul Judeţean de Poliţie Prahova.

Surse oficiale spun că victima are trei plăgi înjunghiate, potrivit Agerpres.

Tânărul agresat a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

„La acest moment, cercetările sunt continuate de către poliţişti pentru identificarea, depistarea şi luarea măsurilor legale faţă de persoana bănuită de comiterea faptei, urmând a fi stabilite împrejurările în care s-a produs evenimentul. În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe”, precizează IJP. 

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri