"Vrei bătaie? Punem toată clasa să te bată!". Anchetă la o grădiniță din Ploiești după înregistrări revoltătoare cu o educatoare

Data publicării:
inregistrare-gradinita-ploiesti-digi24

Caz revoltător într-o grădiniță din Ploiești, unde părinții au descoperit că cei mici erau terorizați de educatoarea lor. Femeia îi jignea, urla la ei și le spunea că pune colegii să îi bată dacă nu sunt cuminți. Atitudinea total nepotrivită a educatoarei a fost surprinsă într-o serie de înregistrări. Polițiștii s-au sesizat din oficiu în acest caz.

VIDEO Atenție, urmează detalii care vă pot afecta emoțional

"Ți-a făcut cineva ceva? I-a făcut cineva ceva, ești nebun? Zi, dragă, ce ți-a făcut? Cine te-a batut din clasă?

Doamna Mirela!

I-auzi dragă, l-a bătut doamna Mirela ești nebună? Cum, mă, să te bată doamna Mirela. Ce-ai zis mă? Cine te-a bătut? Cine, mă? Doamna Mirela, ești nebună la cap? Cine te-a bătut mă, cine? Te-a bătut doamna Mirela? Chemi poliția? I-auzi dragă! Nu minți, cum să zici așa ceva, uite dragă cum mă bagă ăștia în pușcărie.

A dat doamna Mirela în tine? Și atunci de ce minți?

A dat în el, s-a auzit că a dat in el!

La poliție cu tine! Ia ridică-te de aici. Ieși afară! De ce nu o asculți pe doamna Mirela? Zi! Vrei bătaie? Vrei să te bată copii? Punem toată clasa să te bată!'' (sursa Republika News)

Directorul grădiniței: ''Există un termen în care noi suntem obligați să demarăm o anchetă, ancheta e deja demarată. Singurul părinte care a venit la mine a fost mămica care mi-a solicitat să mut copilul, drept pentru care am și demarat ancheta. Eu m-am autosesizat, și eu trebuie să anchetez puțin probele.''

''În urma apariţiei în spaţiul public a unei înregistrări din care reiese că un cadru didactic ar agresa verbal un preşcolar în cadrul unei grădiniţe din municipiul Ploieşti, poliţiştii din cadrul Biroului Siguranţa Şcolară s-au sesizat din oficiu, efectuând cercetări în vederea stabilirii situaţiei de fapt şi luării măsurilor legale în consecinţă'', a informat, luni, IPJ Prahova.

Potrivit unor surse judiciare, este vorba despre Grădiniţa 47 din Ploieşti.

Editor : G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri