Traficant de droguri, bătut pe stradă de părinții clientului. Bărbatul a fost reținut de poliţiştii veniți la locul scandalului

Data actualizării: Data publicării:
masina de politie
raficant de droguri, bătut de părinții clientului. Bărbatul a fost reținut de poliţiştii veniți la locul scandalului.

Un traficant de droguri din Iași a fost bătut de parintii unui client, în timp ce încerca să-i vândă tânărului substanțe interzice. Băiatul se afla sub tratament pentru a scăpa de dependența de droguri.

Ligia Pricopi, jurnalist Digi24: Procurorii DIICOT și polițiștii din Iași au reușit să prindă 3 treficanți de droguri, după ce unul dintre ei a fost agresat de rudele unui consumator.

Acesta din urmă a mers să-și cumpere 30 de grame de canabis, pentru care era dispus să plătească 2.400 de lei. Doar că la întâlnire au venit, pe neașteptate, și câțiva membri ai familiei, nemulțumiți de situație.

S-a iscat un scandal care a degenrat, prin urmare la fața locului au ajuns mai multe echipaje de poliție, dar și medicale.

În urma incidentului, anchetatorii au pus informațiile cap la cap și au reușit să rețină alți doi traficanți de droguri, care făceau parte din aceeași rețea.

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri