Trei olandezi au fost surprinși de o avalanșă în Munţii Ţarcu. Unul din ei a murit

Data publicării:
echipa de salvatori pe munte
Un olandez a murit după ce a fost surprins de o avalanșă în Munţii Ţarcu

Un bărbat de 44 de ani a murit sub zăpadă, fiind surprins de o avalanşă în Munţii Ţarcu. Acesta se afla într-o expediţie montană pe Vârful Căleanu, alături de doi amici, toţi trei fiind cetăţeni olandezi.

„Astăzi (luni - n.n), în jurul orei 12.00, poliţişti de la Poliţia Municipiului Caransebeş au fost sesizaţi despre faptul că la Centrul de Primiri Urgenţe al spitalului municipal a fost adusă o persoană decedată, care ar fi fost surprinsă de o avalanşă. Ulterior, evenimentul a fost sesizat şi prin SNUAU 112, de către un bărbat”, a transmis IPJ Caraş- Severin.

Potrivit poliţiştilor, bărbatul se afla într-o expediţie pe munte când a fost surprins de o avalanşă.

”Din primele verificări s-a stabilit că astăzi, în timp ce se aflau într-o expediţie montană pe Vârful Căleanu din Munţii Ţarcu, 3 cetăţeni olandezi ar fi fost surprinşi de o avalanşă, unul dintre ei, în vârstă de 44 de ani, fiind găsit decedat sub zăpadă şi transportat la spital cu elicopterul”, mai precizează IPJ Caraş-Severin.

Cadavrul bărbatului a fost dus la morga spitalului, urmând a se face necropsia în vederea stabilirii cauzelor decesului.

Poliţiştii continuă cercetările pentru infracţiunea de ucidere din culpă şi urmează să stabilească exact cauza decesului.

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri