Trei răniţi, între care un copil de 3 ani, după ce o maşină s-a răsturnat în judeţul Cluj

Data publicării:
masini de politie
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Trei persoane, între care un copil în vârstă de trei ani, au fost rănite, sâmbătă, după ce maşina în care se aflau s-a răsturnat într-o curbă pe drumul naţional 1, în judeţul Cluj. În urma evenimentului, circulaţia rutieră pe drumul naţional 1 nu a fost afectată, potrivit News.ro.

Accidentul a avut loc sâmbătă, în jurul orei 13:30, pe DN1 E60, în apropierea localităţii Izvoru Crişului din judeţul Cluj.

„Din primele verificări efectuate la faţa locului, poliţiştii au constat că un bărbat, în vârstă de 38 de ani, cetăţean israelian, în timp ce conducea autoturismul din direcţia Cluj-Napoca spre Huedin, într-un viraj la stânga ar fi pierdut controlul asupra autovehiculului, părăsind partea carosabilă, ulterior răsturnându-se”, au stabilit poliţiştii clujeni, conform unei informări a Poliţiei judeţene.

În urma evenimentului, conducătorul auto şi doi pasageri, respectiv o femeie de 65 de ani şi un copil de 3 ani, au fost răniţi.

Conform ISU Cluj, femeia a fost scoasă din autoturism de către echipajele de descarcerare. Atât ea, cât şi şoferul au avut nevoie de îngrijiri în spital, în timp ce copilul a scăpat cu răni uşoare.

Conducătorul auto nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. În urma accidentului traficul rutier nu a fost afectat.

 

Editor : M.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri