Trei suspecți audiați în cazul femeii ucise și incendiate în Giurgiu

Data actualizării: Data publicării:
politie generic

Audieri în Giurgiu în cazul femeii incendiate în valiză, pe marginea drumului. Trei suspecți au fost aduși în fața anchetatorilor.

Este vorba despre două femei și un bărbat.

La sediul unității de parchet au fost conduse mai multe persoane pentru audieri. Audierile sunt în plină desfășurare, la final veți primi comunicatul, a spus Cătălin Georgescu, șeful IPJ Giurgiu.

Audierile au avut loc în dosarul femeii găsite moartă și incendiată pe un câmp din județul Giurgiu. Victima este o femeie de 32 de ani care locuia în orașul Bufea, din județul Ilfov.

Identitatea femeii a fost descoperită în baza de date a Poliției Române, unde se află datele tuturor celor implicați în dosarele penale. Acolo polițiștii au găsit amprentele acestei femei. Anchetatorii au oferit și o fotografie cu victima, care se numea Mihaela Sabina Mircea.

De asemenea, în dosar au fost audiați șoferii care au trecut pe drumul unde femeia a fost incendiată. Oamenii legii au vrut să verifice și dacă au existat cumva camere de bord care să fi surprins momentul incendiului.

Editor : M.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri