Trei tineri care au vânat ilegal un căprior au fost reţinuţi pentru braconaj, în urma unor percheziţii

Data actualizării: Data publicării:
masina de politie
Trei tineri care au vânat ilegal un căprior au fost reţinuţi pentru braconaj, în urma unor percheziţii.

Trei tineri din judeţul Teleorman, care ar fi vânat ilegal un căprior, au fost reţinuţi de poliţişti în urma unor percheziţii domiciliare efectuate în baza unor mandate emise de Parchetul de pe lângă Judecătoria Caracal, au informat, vineri seara, reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt.

Percheziţiile au fost efectuate joi de poliţiştii din cadrul Biroului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, împreună cu poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale, la locuinţele a trei tineri cu vârste între 25 şi 30 de ani, din judeţul Teleorman, bănuiţi de braconaj şi transportul vânatului dobândit în condiţii ilegale.

În locuinţele percheziţionate au fost descoperite şi ridicate cadavrul eviscerat al unui căprior, trofeul unui căprior şi două proiectoare. Totodată, de la respectivele locuinţe au fost ridicaţi şi doi câini din rasa ogar.

Cei trei tineri au fost reţinuţi joi, pentru 24 de ore, iar vineri Judecătoria Caracal a dispus faţă de aceştia măsura controlului judiciar pentru 60 de zile, potrivit Agerpres.

Acţiunile poliţiştilor au beneficiat de sprijinul de specialitate al luptătorilor din cadrul SAS Olt. 

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri