Ucraineanul dat în urmărire pentru că și-ar fi ucis un coleg pe nava acostată în portul Brăila a fost prins de poliţişti

Data actualizării: Data publicării:
masina de politie

Cetăţeanul Puyko Yaroslav, dat în urmărire vineri dimineaţă, după ce ar fi omorât un coleg ucrainean, în urma unui conflict izbucnit între cei doi în timp ce se aflau la bordul unei nave sub pavilion internaţional acostată în Portul Brăila, a fost găsit de poliţişti în municipiul Iaşi, informează IPJ Brăila.

„În această seară, cetăţeanul ucrainean în vârstă de 32 de ani, bănuit de săvârşirea infracţiunilor de omor şi trecerea ilegală a frontierei, a fost depistat de poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Iaşi, ca urmare a informaţiilor operative oferite în timp real de către poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Brăila, în municipiul Iaşi. În aceste momente, bărbatul urmează a fi preluat de către poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Brăila în baza unui mandat de aducere şi prezentat procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Brăila. Activitatea a beneficiat de sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale”, se arată într-un comunicat remis de IPJ Brăila.

Vineri, în jurul orei 4, s-a sesizat prin apel 112 faptul că la bordul unei nave sub pavilion internaţional acostată în Portul Brăila ar fi avut loc un conflict între doi cetăţeni ucraineni.

„Din primele date se pare că, în urma conflictului, unul dintre aceştia ar fi fost lovit în zona capului, rezultând decesul său, iar bărbatul bănuit de comiterea faptei ar fi părăsit imediat nava. Bărbatul a fost identificat de poliţişti, iar în acest moment poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, Biroului de Investigaţii Criminale, Biroul Proximitate, Biroului de Ordine Publică, Biroul Rutier, S.A.S. şi poliţiile orăşeneşti, împreună cu poliţişti din cadrul Biroului Judeţean de Poliţie Transporturi, I.J.J., Poliţia Locală, desfăşoară activităţi de căutare, localizare şi depistare a acestuia. Au fost instituite filtre şi în judeţele limitrofe, iar în activităţile de căutare a fost angrenat şi un câine de urmă”, a menţionat vineri IPJ Brăila.

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri