Un bărbat a evadat din sediul poliției. Venise de bunăvoie, dar a fost anunțat că va fi reținut

Data publicării:
politie

Polițiștii din Călărași au instituit filtre în județ pentru găsirea unui bărbat în vârstă de 46 de ani din municipiul Oltenița, care a evadat, marți, din sediul Poliției orașului Budești, potrivit Mediafax.

Potrivit polițiștilor, bărbatul este cercetat ca inculpat într-un dosar penal care vizează infracțiuni de amenințare și tulburarea ordinii și liniștii publice. Acesta s-a prezentat marți dimineața la sediul Poliției orașului Budești, însoțit de apărătorul ales, pentru a fi audiat.

Ulterior, în jurul orei 11:55, după ce i s-a adus la cunoștință că va fi reținut pentru o perioadă de 24 de ore, a evadat din sediul Poliției Budești.

Potrivit unor surse locale, acesta ar fi fugit cu mașina cu care venise dimineața și care rămăsese parcată în fața sediului.

Conform semnalmentelor prezentate de polițiști, bărbatul are înălțimea de aproximativ 1,90 metri, greutatea de aproximativ 105 kg, constituție robustă, tuns scurt, ten închis, poartă barbă și are tatuaje pe ambele brațe. La momentul evadării era îmbrăcat într-un tricou de culoare galbenă, pantaloni scurți de culoare albastră și pantofi sport de culoare roșie.

Persoanele care pot oferi informații care să conducă la depistarea bărbatului sunt rugate să sune la numărul unic de urgență 112 sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție.

Editor web: Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri