Un bărbat a fost înjunghiat, în timpul nopții, lângă o sală de jocuri de noroc din Pitești

Data actualizării: Data publicării:
un barbat tine in mana un cutit
Agresorul a fost reţinut pentru 24 de ore sub acuzaţia de tentativă de omor. FOTO: Shutterstock

Un bărbat a fost înjunghiat, în noaptea de luni spre marţi, în apropierea unei săli de jocuri de noroc din municipiul Piteşti, agresorul fiind reţinut de anchetatori, transmite Agerpres.

Potrivit Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş, un bărbat de 38 de ani, din judeţul Caraş-Severin, a fost dus la spital după ce a fost rănit cu un cuţit de către o altă persoană, în zona unei săli de jocuri de noroc din Piteşti.

„Din primele verificări, s-a stabilit că persoana bănuită de săvârşirea faptei este un bărbat de 38 de ani, din Piteşti, care a fost depistat de poliţişti şi condus la sediul poliţiei pentru cercetări”, arată sursa citată.

Agresorul a fost reţinut pentru 24 de ore sub acuzaţia de tentativă de omor.

„În urma concluziilor preliminare referitoare la starea victimei, precum şi a cercetărilor cu privire la modalitatea de săvârşire a faptei, în cauză a fost înregistrat dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă la omor, în care cercetările sunt desfăşurate de către procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş, împreună cu poliţişti ai Serviciului de Investigaţii Criminale Argeş. După administrarea probatoriului, bărbatul de 38 de ani, din Piteşti, a fost reţinut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă”, precizează Parchetul.

Editor : B.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri