Un bărbat băut a lovit șase mașini, în Tulcea

Data publicării:
politia

Un bărbat din Tulcea este cercetat sub control judiciar după ce a avariat şase autoturisme, în două evenimente produse în zile diferite, în timp ce se urcase băut la volan. Al doilea eveniment rutier s-a produs după ce conducătorul auto rămăsese fără permis de conducere.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Tulcea, un bărbat în vârstă de 43 de ani din Tulcea a provocat săptămâna trecută un eveniment rutier. El conducea un autoturism pe strada Isaccei din municipiul Tulcea, iar la un moment dat a intrat cu maşina în două autoturisme parcate. În urma testării cu aparatul etilotest oamenii legii au stabilit că acesta avea o concentraţie de 0,51 mg/l alcool pur în aerul expirat, potrivit News.ro.

Poliţiştii i-au întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice şi i-au suspendat permisul de conducere.

Cu toate acestea, după două zile, bărbatul respectiv a fost implicat într-un nou eveniment rutier. În timp ce conducea un autoturism pe strada Victoriei din Tulcea, el a intrat în coliziune cu patru autoturisme parcate. Poliţiştii au stabilit că el se afla din nou sub influenţa băuturilor alcoolice, având o concentraţie de 0,75 mg/l alcool pur în aerul expirat. Mai mult, el se urcase la volan având permisul suspendat în urma evenimentului rutier anterior.

Bărbatul a fost reţinut iniţial pentru 24 de ore, procurorii stabilind apoi anchetarea sa sub control judiciar pentru comiterea infracţiunilor de conducere a unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice şi conducerea unui autoturism fără permis de conducere.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri