Un bărbat care vindea o armă de asalt și muniție, prins în flagrant de polițiști în Ilfov

Data actualizării: Data publicării:
colaj cu barbat arestat, intins pe jos, și o arma de asalt

Vânzarea unei arme a fost întreruptă de polițiști în Ilfov. Oamenii legii au organizat un flagrant după ce au primit informații că un bărbat vinde o armă de asalt. Un bărbat a fost reținut.

Isabella Neagu, jurnalist Digi24: Este vorba despre o armă extrem de periculoasă, o armă letală, o mitralieră semiautomată. Polițiștii au găsit asupra bărbatului inclusiv 11 cartușe de calibrul 9 mm. Arma este una de uz militar și rămâne de văzut de unde o avea bărbatul.

Polițiștii au descins în locuința acestuia chiar în momentul în care urma să o vândă arma martorului denunțător. Bărbatul a fost dus la audieri și vor urma multe ore în care va trebui să dea declarații.

Anchetatorii vor să afle de unde provine arma. Cel reținut nu este la prima infracțiune. Pe numele acestuia au fost emise anul acesta două mandate de arestare în lipsă.

Cosmin, instructor la un poligon de trageri: După cum îmi dau eu seama din poze este o armă care în mod normal este folosită de structurile din MApN, sau poate fi întâlnită și în poligoanele de tir sportiv. Cu siguranță muniția pe care o aveți în imagini este letală, și mai mult ca sigur aparține armei în discuție.

La cum arată ea, oxidată, posibil să fi fost păstrată îngropată, sau într-un mediu cu umiditate.

Pe piața neagră putem găsi multe arme, mai ales că la graniță avem un conflict, dar asta, din imagini, asta nu pare a fi o armă militară care să provină din est.

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri