Un bebeluș de numai câteva zile, găsit abandonat într-o scară de bloc din Râmnicu Vâlcea

Data publicării:
Bebeluș într-un pătuț la spital.
Un bebeluș de numai câteva zile, găsit abandonat într-o scară de bloc. Foto: Captură TV Digi24

O fetiţă de numai câteva zile a fost găsită abandonată în această dimineaţă, în scara unui bloc din Râmnicu Vâlcea. Locatarii au anunțat Poliția, iar o ambulanță a dus-o la maternitatea din oraş. Cel mai probabil, spun medicii, bebeluşul a fost născut acasă, întrucât ombilicul său era prins cu o clemă care nu se foloseşte la spital. Poliţiştii o caută acum pe mamă.

Cătălin Udrea, purtatorul de cuvant al IPJ Vâlcea: De la început vreau să spun că nou-născutul este în siguranță, acesta a fost transportat la o unitate spitalicească unde a fost evaluat de către cadrele medicale, starea generală fiind una bună și nu prezintă leziuni traumatice vizibile.

Joi, în jurul orei 23:00, a fost primit un apel de urgență la Poliția municipiului Vâlcea prin care ni se sesiza că într-o scară de bloc din cartierul Ostroveni a fost găsit un nou-născut abandonat.

Polițiștii care au ajuns la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă, bebelușul fiind găsit într-un scaun de transport auto, special pentru copii. La fața locului a fost solicitată și prezența unui echipaj de la Ambulanță, nou-născutul fiind preluat și dus la spital. În urma evaluării s-a stabilit că este vorba de o fetiță care ar fi în vârstă de aproximativ cinci zile.

Ancheta este făcută de polițiștii Serviciului de Investigații criminale, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de abandon de familie.

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri