Un bloc din Capitală a rămas fără aparatele de aer condiționat din cauza reabilitării

Data publicării:
climatizare

Reabilitarea a început încă din luna noiembrie a anului trecut. Iar în urmă cu trei luni, firma care se ocupă de acest lucru a demontat aparatele de aer condiţionat ca să poată lucra la faţadă. N-au terminat nici până acum. Locatarii se plâng acum că trebuie să îndure canicula în aparatamentele transformate în cuptoare.

Domnul Ioan locuiește la etajul întâi al clădirii. Spune că în ultima vreme nu a zãrit niciun muncitor care să lucreze la fațadă.

În plus, firma care izolează blocul a oprit lucrările şi a lăsat schelele nesupravegheate, iar acum oamenii se tem şi pentru siguranţa locuinţelor.

„Noaptea dorm iepureşte, vă spun drept, cu ochii afară, că dacă vine cineva să sun repede la 112. E pericol cu schelele astea”, se plânge o locatară.

Primăria Sectorului 1, cea care a contractat lucrarea, spune că nu a făcut încă recepţia lucrărilor. Contactaţi de Digi24, reprezentanţii firmei de construcţii au refuzat să ofere detalii cu privire la situaţia blocului aflat în reabilitare.

Reabilitarea blocului a costat Primăria peste 400.000 de euro, iar lucrările ar fi trebuit finalizate în cel mult 60 de zile. Deocamdată însă, oamenii sunt nevoiţi să mai aştepte până când schelele vor fi coborâte şi aparatele de aer condiţionat vor fi remontate.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri