Un copil a murit lovit de o butelie de oxigen pe care un bărbat a încercat să o dezmembreze

Data actualizării: Data publicării:
ambulanta-112-dsu (2)
Ambulanță. Foto: DSU

Un copil de 6 ani şi-a pierdut viaţa, joi, după ce a fost lovit de o butelie de oxigen care era aruncată la o ghenă de gunoi de pe o stradă din municipiul Hunedoara, poliţia efectuând cercetări la faţa locului pentru investigarea împrejurărilor care au condus la producerea incidentului.



Copilul de 6 ani din municipiul Hunedoara care a murit, joi, lovit de un tub de oxigen care fusese aruncat la gunoi se întorcea acasă de la un magazin situat în apropierea blocului în care locuia, relevă datele poliţiştilor care au efectuat cercetarea la locul incidentului.

Din primele verificări, poliţiştii au stabilit că un locatar al unui bloc de pe strada Mureşului, din Hunedoara, a găsit tubul de oxigen în zona unei ghene de gunoi şi a încercat să-i desfacă un robinet, cu intenţia de a-l valorifica ulterior.

"În momentul manipulării, tubul a ricoşat din cauza presiunii acumulate în interior şi a lovit un copil de 6 ani, care se afla pe aleea din curtea blocului şi se întorcea acasă de la un magazin din apropiere. Copilul rănit a fost transportat cu un autoturism de ocazie la Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU) Hunedoara, însă, în ciuda eforturilor medicilor, a decedat", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara, Bogdan Niţu, citat de Agerpres.

Poliţiştii au întocmit, în cauză, un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de ucidere din culpă şi fac cercetări în vederea stabilirii tuturor circumstanţelor în care a survenit incidentul regretabil. 

"Copilul a decedat la spital. La faţa locului se efectuează verificări de către o echipă a poliţiei", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara, Bogdan Niţu.

Între adult şi copil nu există legături de rudenie.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri