Un copil de 3 ani a murit după ce o poartă a căzut peste el

Data publicării:
masina de politie
FOTO: Shutterstock

Un copil în vârstă de trei ani din comuna Mărunţei a murit marţi, după ce o poartă de acces din gospodăria familiei ar fi căzut peste acesta, a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt, Cosmin Lupu.

După incident, minorul a rămas inconştient, iar echipajele medicale care s-au deplasat la faţa locului au declarat decesul copilului.

La Mărunţei, în încercarea de a salva minorul accidentat s-au deplasat mai multe echipaje de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Olt şi un echipaj medical cu elicopterul SMURD.

"La data de 9 aprilie 2024, în jurul orei 18,20, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Olt a fost sesizat prin apel 112 cu privire la faptul că o poartă de acces ar fi căzut peste un minor din comuna Mărunţei, judeţul Olt, iar acesta este inconştient. La faţa locului, s-au deplasat poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală nr. 4 Coteana şi mai multe echipaje de prim ajutor, printre care şi un elicopter SMURD. În urma evenimentului, minorul în vârstă de trei ani a decedat, iar trupul acestuia a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina, în vederea efectuării autopsiei şi a stabilirii cauzei decesului", a precizat sursa citată.

Poliţiştii efectuează cercetări în cauză, fiind deschis un dosar penal pentru infracţiunea de ucidere din culpă.

Editor : A.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri