Un copil de 6 ani a dispărut în apropierea râului Ialomița. La căutări participă și scafandri

Data actualizării: Data publicării:
cautari
Copilul în vârstă de şase ani din comuna ilfoveană Gruiu, care vineri seară a plecat de acasă pe malul râului Ialomiţa, a fost găsit mort, în apă. Foto: Captură video Digi24

Este alertă în județul Ilfov, după ce un copil de 6 ani a dispărut fără urmă. Polițiștii din Snagov au fost anunțați la 112 că micuțul a fost văzut ultima oară pe malul râului Ialomița, în comuna Gruiu. La căutări participă și anchetatorii de la investigații criminale, dar și pompieri și scafandri de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență.

Potrivit oficialilor IPJ Ilfov, un bărbat a anunţat, vineri seară, în jurul orei 20:10, prin apel 112 că un minor în vârstă de 6 ani a plecat pe malul râului Ialomiţa, în satul Lipia din comuna Gruiu „pentru a efectua activităţi de agrement” şi nu s-a mai întors la domiciliu.

În urma apelului, poliţiştii staţiunii Snagov şi cei de la investigaţii criminale, precum şi pompierii şi scafandrii din cadrul ISU Bucureşti Ilfov au început acţiunea de căutare, transmite News.ro. 

„La acest moment se efectuează activităţi specifice de căutare a minorului, în vârstă de 6 de ani, cât şi pentru stabilirea cu a exactitatea situaţiei de fapt şi de drept şi luarea măsurilor legale care se impun”, transmite, sâmbătă dimineaţă, Poliţia judeţeană Ilfov.

Editor : A.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri