Un hoț a intrat peste o familie în casă și a cerut cheile mașinii. Polițiștii l-au urmărit până când a dus automobilul înapoi

Data publicării:
Mașină de poliție în misiune
Mașină de poliție în misiune Foto: Facebook Poliția Română

O familie din Măgurele, județul Ilfov, s-a trezit cu un hoț în casă în noaptea de Crăciun, iar bărbatul a fost amenințat cu cuțitul să cedeze cheile mașinii. Hoțul a furat mașina și dus a fost, iar polițiștii l-au urmărit până când individul de 32 de ani a adus mașina înapoi, potrivit Mediafax.

Hoțul a intrat în locuința familiei din Măgurele vineri noaptea, după ora 22.00.

Femeia a sunat la 112 și a anunțat că soțul ei a fost amenințat în locuință, cu un cuțit, de către un bărbat.

Din primele verificări a reieșit că hoțul l-a amenințat pe ilfovean cu un cuțit, apoi i-a furat cheile mașinii, după care a părăsit locul faptei cu acel vehicul.

Polițiștii au găsit mașina, circulând pe un teren viran, la o distanță de aproximativ un kilometru de locul faptei.

Deși echipajul de poliție avea în funcțiune semnalele acustice și luminase, bărbatul nu a oprit, continuându-și deplasarea până la adresa de unde ar fi sustras autoturismul, acolo fiind imobilizat și identificat de polițiști.

De asemenea, în mașină polițiștii au găsit un cuțit, tip briceag, pe care bărbatul l-ar fi folosit la săvârșirea faptei.

Individul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de sâmbătă să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Cornetu, cu propuneri legale.

În prezent, polițiștii fac cercetări în cadrul dosarului penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată, urmărirea penală fiind efectuată sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Cornetu.

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri