Un militar din Bârlad care și-a bătut fosta iubită cu ciocanul, trimis în judecată

Data actualizării: Data publicării:
ciocanel

Militarul din Bârlad acuzat că a intrat în casa familiei fostei iubite și a bătut-o cu ciocanul a fost trimis în judecată. Militarul este acuzat că i-a lovit cu ciocanul și pe părinții fetei.

Potrivit unui comunicat de presă transmis, marți, de către Parchetul Militar de pe lângă Tribunalul Militar Iaşi, plutonierul este acuzat că a intrat în locuinţa fostei iubite şi a lovit-o pe ea şi pe rudele sale, potrivit Mediafax.

„La data de 2 iunie 2019, în jurul orei 01.00, după ce s-a înarmat în prealabil cu un ciocan, inculpatul a intrat fără drept și fără consimțământul prealabil în locuința fostei sale prietene, care locuia împreună cu părinții săi într-un sat din județul Vaslui. După ce a oprit alimentarea casei cu energie electrică de la panoul electric, inculpatul a exercitat violențe asupra celor trei persoane ce se aflau în locuință, lovindu-le cu un ciocan cu preponderență în zona capului, dar și în alte zone alte corpului, provocându-le mai multe leziuni cu intenția de a le suprima viața", se arată în comunicat.

Potrivit aceleiaşi surse, la jumătatea lunii mai militarul şi-ar fi ameninţat fosta prietenă la telefon.

„Din probatoriul administrat de procurori rezultă că anterior, la data de 16 mai 2019, inculpatul a amenințat persoana vătămată de mai multe ori în cadrul unei convorbiri telefonice cu acte de violență și cu moartea, precum și cu alte acte păgubitoare îndreptate împotriva acesteia și a membrilor familiei sale", precizează procurorii miliari.

Potrivit unor informaţii, plutonierul era angajat al Ministerului Apărării Naţionale.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri