Un polițist a fost înjunghiat de un adolescent de 14 ani în timp ce se afla în misiune, în Ilfov

Data publicării:
echipaj de ambulanta si masina de politie
Incidentul s-a produs în comuna Berceni din județul Iflov. FOTO: Captură video Digi24

Un polițist a fost înjunghiat în piept de un adolescent în vârstă de 14 ani. Incidentul s-a produs în comuna Berceni din județul Iflov. Tânărul era cunoscut cu probleme psihice. Din spusele părinților, el ar fi refuzat să își ia medicamentele și devenise extrem de agresiv. Aceștia au sunat la 112 și au cerut ajutor pentru a-l duce la un spital de specialitate. Polițistul rănit, în vârstă de 28 de ani, a fost dus de urgență la un spital din Capitală.

„La data de 6 noiembrie a.c., în jurul orei 21:34, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat prin apel 112, de către un membru al unei familii, din comuna Berceni, cu privire la internarea unui minor, care prezenta un comportament recalcitrant, la o unitate medicală de specialitate. La fața s-au deplasat polițiști din cadrul orașului Popești Leordeni, iar la momentele desfășurării intervenției, unul dintre polițiști a fost agresat fizic în zona pieptului, prin lovire cu un corp contondent, de către minorul în cauză”, transmit autoritățile.

La fața locului s-a deplasat un echipaj medical, care a acordat primele îngrijiri polițistului rănit, urmând ca acesta să fie transportat la o unitate spitalicească din București, pentru acordarea îngrijirilor de specialitate.

Agresorul a fost imobilizat și se află în custodia polițiștilor, urmând să se procedeze conform actelor normative în vigoare.

 

Editor : B.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri