Un șofer de Audi care le-a spus polițiștilor din Maramureș că are portbagajul stricat și nu se deschide a rămas fără mașină

Data actualizării: Data publicării:
masina audi neagra decapotabila
Polițiștii de frontieră din Maramureș au confiscat mașina unui bărbat care le-a spus că are portbagajul stricat și nu se deschide. Foto: Politia de frontiera

Polițiștii de frontieră din Maramureș au confiscat mașina unui bărbat care le-a spus că are portbagajul stricat și nu se deschide.

S-a întâmplat în localitatea Mara, din județul Maramureș, în 17 iunie, în timpul unei acțiuni de combatere a contrabandei cu țigări.

Bărbatul de 49 de ani, cetățean român, a fost oprit sâmbătă dimineața în trafic, iar polițiștii au vrut să-i controleze mașina.

„Colegii noștri i-au solicitat conducătorului auto să deschidă portbagajul, moment în care acesta a devenit agitat și le-a spus polițiștilor de frontieră că sistemul de deschidere nu funcționează”, arată un comunicat al Poliției de Frontieră.

„S-a luat măsura conducerii persoanei și a autovehiculului la sediul instituției, în vederea efectuării unui control amănunțit. Aici, șoferul a deschis portbagajul folosind un buton improvizat care se afla în partea stângă a banchetei din spate, sub un element din piele. În urma inventarierii, a rezultat cantitatea de 4.000 pachete de țigări de proveniență Duty Free, în valoare de 46.800 lei”, se mai arată în comunicat.

Țigările au fost confiscate, iar autoturismul în valoare de 40.000 lei a fost indisponibilizat la sediul Poliției de Frontieră,

Bărbatul este acuzat acum de contrabandă.

Editor : M.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri