Un tânăr fost atacat într-un parc din Timișoara de doi bărbați cu cagule. Femeia cu care se plimba le era complice

Data publicării:
masina de politie
FOTO: Shutterstock

Un tânăr de 23 de ani, care se plimba cu o femeie într-un parc din Timişoara, a fost atacat de doi bărbaţi care purtau cagule. În urma investigaţiilor, cei doi tâlhari au fost prinşi de poliţişti, iar agenţii au aflat că şi femeia care însoţea victima le era complice. Cei doi atacatori au fost arestaţi preventiv, iar femeia a fost plasată în arest la domiciliu, transmite News.ro.

Cei trei atacatori sunt cercetaţi pentru tâlhărie calificată şi complicitate la tâlhărie calificată.

„La data de 22 ianuarie 2024, poliţiştii au fost sesizaţi de un bărbat de 23 de ani cu privire la faptul că, la aceeaşi dată, în jurul orei 23.31, în momentul în care se afla, împreună cu o femeie, într-un parc din Timişoara, două persoane necunoscute cu faţa acoperită l-ar fi lovit în repetate rânduri în zona feţei şi abdomenului, ulterior i-ar fi sustras portofelul din buzunar, după care persoanele s-ar fi sustras într-o direcţie necunoscută”, a transmis, marţi seară, IPJ Timiş.

În urma investigaţiilor, lunim poliţiştii au identificat doi tineri, de 17 şi 22 de ani, bănuiţi de comiterea faptei.

Totodată, s-a stabilit că femeia de 22 de ani, cu care se afla bărbatul în parc, a fost complice la comiterea faptei.

Prejudiciul a fost recuperat în totalitate.

„În urma administrării probatoriului în cauză, cele trei persoane au fost reţinute, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tâlhărie calificată şi complicitate la tâlhărie calificată. La data de 30 ianuarie 2024, acestea au fost prezentate în faţa magistraţilor, care au dispus faţă de cei doi tineri măsura arestării preventive pentru 30 de zile, iar faţă de femeie au dispus măsura arestului la domiciliu. Cei doi tineri au fost introduşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Timiş”, a precizat IPJ Timiş.

Editor : B.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri