Un tânăr și-a anunțat prietenii din Pitești că „pleacă pe munte”. Nu se mai știe nimic de el de aproape o săptămână

Data publicării:
Dispeceratul Naţional Salvamont România cere sprijinul populaţiei în cazul unui tânăr care a plecat în urmă cu 6 zile din Piteşti, spunându-le prietenilor ca „pleacă pe munte”
Dispeceratul Naţional Salvamont România cere sprijinul populaţiei în cazul unui tânăr care a plecat în urmă cu 6 zile din Piteşti, spunându-le prietenilor ca „pleacă pe munte”. Foto: Salvamont/ Facebook

Dispeceratul Naţional Salvamont România cere sprijinul populaţiei în cazul unui tânăr care a plecat în urmă cu 6 zile din Piteşti, spunându-le prietenilor ca „pleacă pe munte”. De atunci nu se mai ştie nimic despre el.

Salvamont România vă solicită sprijinul privind eventuale informații privind persoana din imagine care a plecat acum 6 zile din Piteşti, spunându-le prietenilor că „pleacă pe munte” , fără nici un alt detaliu”, scrie Salvamont pe Facebook.

Potrivit salvatorilor, „până în prezent nu ştie nimeni nimic de el”.

Am aflat de la prieteni că şi-a cam vândut echipamentul de munte, deci fără sac de dormit, cort şi alte ce l-ar putea ajuta peste noapte. Orice informație este binevenită, poate l-a văzut cineva pe undeva”, scrie Dispeceratul naţional Salvamont.

Bărbatul căutat se numește Mihai Ioan Alexandru, are 37 ani și este din Drăgășani, Olt.

Editor : M.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri