Urmărire în trafic, blocaje ale poliției, pentru prinderea unui traficant care transporta 9 tipuri de droguri

Data actualizării: Data publicării:
droguri capturate de politia romana
Urmărire în trafic, blocaje ale poliției, pentru prinderea unui traficant care transporta 9 tipuri de droguri. Foto: Politia Română

Un traficant care transporta în maşină nouă tipuri de droguri a fost prins cu greu în trafic de mai multe echipaje de poliţie, după o urmărire pe străzile din Capitală.

Miercuri dimineaţa, în jurul orei 4:20, un echipaj de la Poliţia Rutieră a Capitalei a făcut semn unui şofer să oprească pe o şosea din Sectorul 1. Conducătorul auto nu s-a conformat, iar poliţiştii au solicitat sprijin de la colegi, pornind în urmărirea autoturismului. Maşina a fost oprită pe un bulevard din Sectorul 5, cu ajutorul altor echipaje de poliţie.

În autoturism, poliţiştii au descoperit nu mai puţin de nouă tipuri de droguri: cocaină (11 grame), ketamină (21 grame), amfetamină (2 grame), substanţă MDMA (7 grame), canabis (37 grame), ciuperci halucinogene (21 grame), 32 de timbre LSD, ecstasy (18 comprimate), ketamină (100 mililitri). De asemenea, oamenii legii au descoperit un cântar de precizie.

Bărbatul a fost reţinut pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de risc şi mare risc, ulterior el fiind arestat preventiv pentru 30 de zile, în urma deciziei Tribunalului Bucureşti,informează Agerpres.

Activităţile judiciare au fost realizate împreună cu poliţişti din cadrul Brigăzii Rutiere din Poliţia Capitalei şi ai Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti.

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri