VIDEO. Bătaie între suporterii unguri și jandarmi la Gara de Nord

Data publicării:
127731 127731 poza unguri batutzi

ACTUALIZARE 16.30. Referitor la situaţia din Gara de Nord, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Bucureşti, Georgian Enache a spus la Digi24 că suporterii unguri au avut o atitudine foarte agresivă şi a fost nevoie de forţele de ordine pentru a stabili ordinea publică. Cei care au provocat incidentele nu vor ajunge în această seară la stadion întrucât au fost reţinuţi.

Zece autobuze au fost închiriate pentru a duce suporterii la stadion. În aceste autobuze vor fi şi jandarmi, pentru a-i supraveghea.


Un tren cu 1.500 de suporteri unguri a ajuns în jurul orei 16:00 în Gara de Nord. Aceștia au fost escortați la stadion, de jandarmi, în mai multe grupuri.

La un moment dat, suporterii dintr-un grup au devenit violenți iar Jandarmeria a intervenit în forță și a folosit gazele lacrimogene. Mai mulți suporteri au fost răniți.

Suporterii sunt grupați în autobuze pentru a fi transportați la Arena Națională, unde are loc meciul România - Ungaria pentru Campionatul Mondial de anul viitor din Brazilia.

Tot astăzi, un grup de suporteri au devenit violenți în Centrul Vechi al Capitalei. Ei au aruncat cu fumigene și cu scaune.

Violențe au avut loc și în cursul nopții între suporterii unguri și suporterii români. Cinci cetăţeni maghiari şi un român au fost amendaţi.

Astăzi, un alt incident în care au fost implicați suporterii unguri a avut loc în zona Unirii.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri