VIDEO | Distracție fără niciun fel precauție la Vama Veche: „Distanțarea e sublimă, dar lipsește cu desăvârșire”

Data publicării:
vama veche

Este aglomerație acum la mare. În acest weekend au ajuns pe litoral 90 de mii de turiști - vorbim de un record pentru acest sezon turistic. Mulți au ales atmosfera boemă din Vama Veche, iar noaptea trecută s-a lăsat cu distracție până în zori, fără pic de precauții.

Atmosfera de noapte din Vama Veche a rămas aceeași, chiar dacă anul acesta turiștii sunt mai puțini.

Tânăr: Mai puțină lume față de anul trecut, și anul trecut s-a deschis și mai devreme. Sincer să fiu, cred că din august o să-și revină. În august o să bubuie.

Petrecerile se țin pe plajă, unde este suficient loc pentru toată lumea. Oamenii vor să uite de problemele de zilnice și vin în vamă să se distreze. Numai că și aici există destule lucruri care le reamintesc că trăim pe timp de pandemie.

DJ: Bună seara Vama Veche! Ne distrăm, dar păstrăm distanța socială. Mulțumesc frumos.

Chiar și în aceste condiții, Vama își păstrează farmecul ei unic.

Bărbat: Gasesc o vamă foarte tare, foarte mișto, nu la fel de aglomerată ca-n fiecare an, dar e tare.

Turistă din străinătate: E drăguț că viața merge înainte, dar desigur trebuie să luăm măsuri de protecție față de coronavirus.

Bărbat: Distanțarea e sublimă, dar lipsește cu desăvârșire.
Reporter: De ce?
Bărbat: După cum se vede, umăr la umăr, mișcări de evitare și cam asta e distanțarea. Din câte am văzut nici măcar 0,0001 la sută nu poartă mască. Nici eu, mea culpa.

Există și vamaioți care încearcă să reconstituie atmosfera tradițională a acestui loc, așa că și-au adus chitara de acasă.

Editor web: Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri