VIDEO. Miting în memoria polițistului mort

Data publicării:
bikeri2

ACTUALIZARE 20:00  500 de motociclişti l-au omagiat în această seară în Capitală pe agentul Bogdan Gigină, care a murit în timp ce-i deschidea drumul vicepremierului Gabriel Oprea. Bikeri din toată ţara au pornit într-un marş al tăcerii, de la Academia Militară şi până la locul în care poliţistul de la Brigada Rutieră şi-a pierdut viaţa în urmă cu patru zile.

„Am venit să aprind o lumânare. Aș vrea ca vinovatul să fie tras la răspundere”, spune o femeie.

„De obicei se spune că mortul e de vină. (Reporter: Sper să se faca dreptate?) De asta suntem aici”, spune o tânără motociclistă.

Printre cei veniţi să îl comemoreze pe Bogdan Gigină s-au aflat şi foşti colegi, pe motocicletele de poliţie sau în civil. 


ACTUALIZARE 18.38 Motocicliștii pleacă spre locul unde a murit polițistul.

Sute de motociclişti din toată ţara au participat la un miting în Capitală, în memoria poliţistului Bogdan Gigină. Ei vor aprinde lumânări la locul unde agentul de la Brigada Rutieră a murit în urmă cu patru zile, în timp ce îi deschidea drumul prin Bucureşti vicepremierului Gabriel Oprea.

Ștefan Leonte, organizator al acestei acțiuni, a subliniat că este vorba despre un omagiu, nu despre o acțiune de protest.

De asemenea, aproape 100 de biciclişti au ţinut sâmbătă un moment de reculegere la locul accidentului şi au aprins câteva lumânări. Au mers apoi la sediul Ministerului de Interne unde au fost întâmpinaţi de un impresionant dispozitiv de pază.

Oamenii şi-au văzut însă de treabă, au aprins lumânări şi-au rugat preţ de câteva minute, iar drumul lor s-a încheiat la sediul Brigăzii rutiere din Bucureşti.  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri