VIDEO. Traficul din București, dat peste cap mai rău ca de obicei

Data publicării:
trafic blocat bucuresti - poza georgel

Pe aici nu se trece. A fost ordinul dat de poliţişti şoferilor care au avut drum prin zona centrală a Capitalei. Maşinile au fost deviate pe trasee care să nu se intersecteze cu cel al vicepreşedintelui american Joe Biden.

Cu puțin după 8 dimineața, în intersecţii erau deja sunt mult mai mulţi poliţişti decât într-o zi obişnuită. Aceştia au încearcat să îi dirijeze pe şoferi astfel încât să nu se creeze ambuteiaje.

Au fost şi şoferi care au încercat să forţeze barajele, dar au fost întorşi rapid din drum.

La fiecare colţ de stradă cel puţin doi poliţişti supravegheau zona, iar în faţa hotelului în care era cazat demnitarul american securitatea a fost maximă. Nimeni nu a avut voie să treacă. Nici măcar mijloacele de transport în comun.

Chiar dacă poliţiştii au anunţat că nu vor fi restricţii majore în trafic, cu ocazia vizitei lui Joe Biden la Bucureşti a fost mobilizaţi mii de poliţişti, jandarmi şi agenţi ai Serviciului de Pază şi Protecţie.

Cu toate că poliţiştii au fost peste tot, traficul a fost infernal după-amiază. Ceremonia oficiată pentru comemorarea domnitorului Constantin Brâncoveanu, la care au participat 800 de preoţi, a blocat complet centrul Capitalei.

Sătui să aştepte în coloane de sute de metri, şoferii au găsit totuși o soluţie: „Trăiască primarul că a făcut bordurile joase ca să nu ajungem la service! Vă pup, pa!”

Timp de mai bine de două ore nu s-a putut circula pe traseul dintre Piaţa Unirii, Bd. Naţiunile Unite, Calea Victoriei, Piaţa Universităţii şi Bd. I. C Brătianu.  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri