Wizz Air şi-a mărit flota cu un avion nou Airbus A320. Va zbura pe ruta Cluj Napoca – Bucureşti

Data publicării:
wizz air

 

Noua aeronavă va zbura şi pe cele mai recente zboruri anunţate de la Cluj-Napoca, către oraşele Doncaster (Marea Britanie), Billund (Danemarca) şi Alicante (Spania). Astfel, numărul angajaţilor Wizz Air care lucrează în baza din Cluj-Napoca va creşte la 179.

Biletele pe noile rute sunt puse deja în vânzare la preţuri începând de la 39 lei, dus, cu toate taxele obligatorii incluse.

Wizz Air va continua extinderea în România şi a anunţat că va deschide, în luna august, o bază aeriană la Sibiu, a şaptea din ţară, după o investiţie de aproximativ 100 de milioane de euro.

Wizz Air a anunţat că, până la sfârşitul lui 2016, va creşte flota care operează în România la 20 de aeronave şi va opera de pe nouă aeroporturi. Operatorul aerian low-cost are o cotă de piaţă în România de 28,6%, potrivit propriilor informaţii, peste compania de stat Tarom, care are doar 24,3% din piaţa transporturilor aeriene de pasageri.

Pe următoarele locuri se clasează o altă companie aeriană low-cost, Blue Air, cu o cotă de piaţă de 14,5%, Ryanair (6,7%) şi Lufthansa (6,6%). Compania a anunţat, recent, că a ajuns la 25 de milioane de pasageri transportaţi pe rutele sale din şi spre România.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri