Ziua Naţională, la Digi24: transmisiuni şi interviuri speciale

Data actualizării: Data publicării:
Repetitii parada militara 1 decembrie. Foto - MApN (11)

Parada de Ziua Naţională se va vedea cel mai bine la Digi24. Vom transmite în direct din toate punctele cheie ale ceremoniei de 1 Decembrie. Zeci de reporteri, cameramani şi tehnicieni vor fi la Arcul de Triumf pentru a vă aduce cele mai bune imagini şi informaţii. Invitaţii speciali vor comenta pentru dumneavoastră parada, din ministudioul Digi24 amplasat chiar în inima evenimentelor. Şi paradele din marile oraşe ale României se vor vedea la Digi24. Corespondenţii noştri ajung în cele mai reprezentantive locuri ale ţării, pentru transmisiuni şi interviuri speciale.

La mulţi ani, România! Digi24 are astăzi un program special, va fi un maraton de transmisiuni din Bucureşti şi toată ţara.

Din Capitală veţi vedea imagini spectaculoase, transmise cu 20 de camere de înaltă fidelitate, astfel încât să nu pierdeţi nicio secundă cu defilarea militarilor.

Suntem prezenţi şi în ţară – vă arătăm ce se întâmplă la Braşov, Iaşi, Craiova, Constanţa, Timişoara, la Cluj-Napoca sau în inima Ardealului, la Alba Iulia, unde, în urmă cu 98 de ani se pecetluia Marea Unire a Transilvaniei cu Regatul român.

Vom avea invitaţi speciali la cadru, vă vom arata poveşti impresionante despre români care au devenit cunoscuţi în toată lumea. Soldaţii români din teatrele de operații din Afganistan își spun poveștile la Digi24. Nu în ultimul rand, vom duce tricolorul în cele mai spectaculoase zone din toate colțurile României, de la locul în care Dunarea se întâlnește cu Marea Neagră, până în vârful munților Bucegi, unde Crucea Eroilor Neamului ne aduce aminte de jertfele militarilor români.

Parada militară din Bucureşti, de la Arcul de Triumf, va fi transmisă în direct, începând cu ora 11.00, însă reporterii Digi24 vor relata încă de la ora 7:00 despre ultimele pregătiri. Din ministudioul amplasat chiar în centrul evenimentelor, jurnaliştii vor comenta alături de invitaţi speciali cele mai importante momente. Camerele vor fi aşezate în puncte-cheie pentru imagini inedite din tancurile blindate, maşinile de intervenţie şi chiar din elicoptere şi avioanele de luptă.

De la baza 90, din Otopeni, Digi24 va transmite de la sol şi din aer zborul aparatelor de luptă spre Arcul de Triumf.

Vedetele paradei vor fi avioanele F16 cumpărate recent de Armata Română. Piloţii escadrilei F16 s-au antrenat întreaga săptămână la baza aeriana de la Campia Turzii.

Parade militare vor fi organizate în toate oraşele mari din ţară. Corespondenţii Digi24 vor transmite în direct din Iaşi, Braşov, Craiova, Cluj-Napoca, Timişoara, Constanţa şi Alba-Iulia.

În premieră, vor fi transmisiuni şi din locuri reprezentative ale României: de pe Transfăgărăşan, de la Crucea Eroilor de pe Vârful Caraiman, Fregata Regele Ferdinand şi Farul nou din Sulina. Tot din aceste locuri, veţi putea urmări interviuri cu români care au scris istorie pentru ţara noastră: Ivan Patzaichin , George Olteanu, un militar rănit în timpul războiului din Afganistan sau Avram Iancu, primul român care a traversat înot Canalul Mânecii.

Seara, de la 20:30, emisiunile dedicate zilei de 1 Decembrie se vor încheia cu o ediţie specială de la Ateneul Român. Vreme de aproape un an, postul de televiziune Digi24 a desfăşurat o vastă campanie jurnalistică legată de proiectul de ţară al lui Carol I, proiectul de ţară care a pregătit România pentru Marea Unire.  Încheiem proiectul „Coroana de Oţel” în ambianţa elegantă a Ateneului Român. La dezbaterea moderată de Marius Pancu iau parte Elena Vijulie, realizatorul proiectului, medicul Octavian Buda, preşedintele Asociaţiei Europene de Istorie a Medicinei, arhitectul Toader Popescu, specializat în proiecte feroviare, şi istoricul Cosmin Popa de la Institutul N. Iorga.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri