Video Explozie într-un apartament din Suceava. Un bărbat de 86 de ani a suferit arsuri minore și a fost transportat la spital

Data actualizării: Data publicării:
explozie apartament suceava
Explozia a avut loc într-un apartament situat la etajul 1 al unui bloc din municipiul Suceava. Sursa foto: ISU Suceava

Explozie, luni dimineața, într-un apartament din Suceava. În urma deflagrației, un bărbat de 86 de ani a suferit arsuri minore, iar o femeie ar fi făcut atac de panică, scrie Monitorul de Suceava. Cauza pare să fi fost o acumulare de gaze, iar din cauza suflului exploziei au fost avariate și ușile mai multor apartamente de pe scară.

Deflagrația a avut loc pe strada Tipografiei din municipiul Suceava, în jurul orei 08:00. În urma apelului la 112, mai multe echipaje de pompieri, dar și două ambulanțe SMURD au fost trimise la locul incidentului.

"În urma exploziei, un bărbat în varstă de 86 de ani a suferit arsuri minore. Este conștient și cooperant, iar echipajele SMURD îi acordă îngrijiri medicale", a transmis ISU Suceava.

Și o femeie de 36 de ani ar fi suferit un atac de panică și a avut nevoie de îngrijiri medicale, dar a refuzat transportul la spital, scrie presa locală.

Din cauza suflului deflagrației, au fost afectate atât ușile și ferestrele apartamentului, cât și câteva uși ale vecinilor din bloc și de la intrarea în scară.

Cel mai probabil, explozia a avut loc ca urmare a unei acumulări de gaze.

Editor : Izabela Zaharia

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri