Faleza cazinoului din Constanța a fost duminică polul aglomerației pe litoral - VIDEO

Data actualizării: Data publicării:
oameni unul langa altul pe faleza de la cazinoul din constanta
Pe faleza de la Cazinoul din Constanța a fost aglomerație mare duminică, 9 mai 2021 Foto: captură video Digi24

Mii de turiști au ajuns în acest weekend pe litoral. La cazinoul din Constanța, oamenii s-au bucurat de peisaj și de vremea frumoasă la o plimbare, iar alții au poposit în zonă pentru a lua prânzul. Chiar dacă temperaturile nu au depășit 20 de grade, au fost și turiști mai curajoși care au încercat apa mării.

În acest weekend, polul aglomerației de pe litoralul romanesc a fost faleza cazinoului din Constanța, unde sute de localnici și turiști au ieșit să se bucure de peisaj și de soare.

„Foarte frumos, foarte cald, toată lumea a ieșit la plimbare. Ne era dor. Așteptam să se încălzează vremea și să venim. Da, e cam aglomerat”, spune o localnică. 

Vremea frumoasă i-a scos pe turiști din camere. Au ieșit la o plimbare pe malul mării, să simtă briza. Cei mai curajoși și-au pus costumele de baie și s-au întins pe șezlonguri, ca să se bronzeze. Câțiva s-au încumentat să intre și în apă.

O doamnă din București spune că a venit la mare doar pentru weekend și găsește că prețurile în extrasezon sunt foarte bune. 

O altă doamnă care stă pe un șezlong pe plajă este încântată de marea superbă, dar este deranjată că nu sunt toalete. „În rest, totul este minunat”, spune ea, precizând că a găsit cazare la un preț bun și că sunt deschise terase unde se poate lua masa. „Trebuie să ne ferim și să avem grijă, asta e clar. În rest, e minunat”, mărturisește ea.

O fetiță din Fundeni spune că îi era foarte dor de mare și a avut curaj să încerce apa, dar a constat că este foarte rece.

Cum temperaturile vor crește în perioada următoare pe litoral, tot mai mulți turiști sunt așteptați la malul mării.

Editor : Luana Pavaluca

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri