Poliția Brăila: Fetița filmată într-un autobuz, în brațele unui bărbat, nu a fost victima unei infracțiuni

Data actualizării: Data publicării:
fetita care se fereste cu mainile
Posibil caz de răpire a unei fetiţe din Brăila. Poliţia, sesizată în urma unor imagini filmate într-un autobuz. Imagine ilustrativă. Foto: Getty Images

ACTUALIZARE 11.40. Polițiștii brăileni au anunță că au identificat fetița de trei ani care apare în imaginile surprinse într-un autobuz din oraș. Potrivit IPJ Brăila, minora se află în prezent acasă, unde locuiește împreună cu mama, bunica și mătușa și nu a fost victima niciunei infracțiuni.

„Atât mama fetiței, în vârstă de 26 de ani, cât și mătușa acesteia, le-au declarat polițiștilor că este vorba despre o neînțelegere și că bărbatul care apare în imaginile din spațiul public este un prieten de familie apropiat, pe care minora îl cunoaște foarte bine. De asemenea, acestea au precizat că în cursul zilei de ieri (duminică - n.r.) s-au deplasat împreună cu bărbatul în cauză și cu frățiorul minorei în părculețul din zona Caporal Mușat unde toți trei au supravegheat pe cei doi minori. Când au vrut să revină acasă, s-au grăbit să prindă un mijloc de transport în comun, femeile au luat băiețelul, iar bărbatul a luat în brațe fetița. În stația de autobuz, în grabă, s-ar fi urcat într-un autobuz greșit, fapt pentru care fetița a început să se agite, însă el a coborât cu ea la următoarea stație din Bariera Călărașilor, s-au reântâlnit și au mers acasă, unde fetița se află și în prezent, în afara oricărui pericol”, transmite Poliția Brăila.

ACTUALIZARE. Fetița filmată într-un autobuz din Brăila, care plângea și se zbătea în brațele unui bărbat, nu a fost victima niciunei infracțiuni, au precizat surse judiciare pentru publicația locală debraila.ro. Potrivit acestora, Poliția a luat legătură cu mama copilului, care ar fi spus că minora se află în siguranță. 

Mătușa fetiței a precizat pentru publicația locală că bărbatul care o ținea în brațe ar fi un apropiat al familiei și că mama ar fi încurcat autobuzele.

„El locuiește cu sora mea în cartierul Obor. Am mers în parc. În stăția de autobuz era aglomerat și mama fetei a încurcat autobuzele. Îl cunoaștem pe băiat, nu e nicio problema! Ne-am găsit și fetiță e acasă, doarme. Ea plângea că nu sta la oricine în brațe. Tatăl fetiței a murit acum aproape un an, când s-a înecat în Dunăre. Lumea să stea liniștită, că fetiță este bine”, a precizat aceasta pentru debraila.ro. 

Știrea inițială: 

Poliţia cercetează un posibil caz de răpire după ce, duminică seară, pe reţelele de socializare a apărut un filmuleţ făcut într-un autobuz din municipiul Brăila, în care apărea o fetiţă care plânge şi se zbate în braţele unui bărbat.

Pe filmuleţ se vede cum fetiţa îl loveşte cu palmele pe bărbat şi îl împinge, ca să scape din braţele lui. Imaginile au ajuns în posesia polițiștilor de la Inspectoratul de Poliție Brăila, care s-au sesizat și au început verificările. 

"Cu privire la imaginile apărute în spaţiul public, vă informăm că Poliţia brăileană a fost sesizată prin apel 112, cu privire la faptul că, într-un autobuz destinat transportului în comun, care circula pe raza municipiului Brăila, ar fi fost un bărbat brunet care ţinea în braţe un minor care plângea şi încerca să se smulgă din braţele bărbatului. În prezent, poliţiştii efectuează verificări pentru stabilirea situaţiei de fapt”, a transmis IPJ Brăila, citat de Agerpres.

Imaginile au fost publicate pe o rețea socială, iar ulterior a fost sesizată poliția. 

Editor : A.A.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri