FOTO. Gabriela Firea a făcut publice fotografii cu sârma care i-a fost găsită în colon

Data actualizării: Data publicării:
firea

Gabriela Firea a făcut publice fotografii cu sârma care i-a fost găsită în colon. Primarul general al Capitalei a declarat pentru RTV că dorește să pună capăt acestui subiect, însă au fost adversari politici care au declarat că este un bolnav închipuit.

Firea a precizat că va mai fi supusă unei operaţii chirurgicale la finalul lunii iunie şi a spus că speră să se încheie acest capitol urât din viaţa ei, scrie News.ro. Gabriela Firea a afirmat din nou că nu ştie cum a ajuns acea sârmă în organismul său.

Primarul general, Gabriela Firea, a vorbit, în urmă cu o săptămână, la Antena 3, despre sârma de patru centimetri descoperită în colonul său şi a spus că nu are nicio explicaţie despre cum a putut să o înghită. Firea a explicat că este extrem de precaută şi nu mănâncă repede. Primarul general a precizat că s-a consultat cu mai multe persoane care i-au explicat că aliajul respectiv, în anumite condiţii, se poate transforma într-o sârmă mai mică, rotundă şi astfel ar fi putut ajunge într-o prăjitură, de exemplu. ”Poate vom rămâne toată viaţa cu această întrebare dacă a fost o întâmplare sau dacă a fost o mână criminală”, a spus Firea.

Primarul general, Gabriela Firea, a fost supusă, în 22 martie, unei intervenţii chirurgicale pentru remedierea unei afecţiuni a aparatului gastro-intestinal. Intervenţia a avut loc la Spitalul “Doctor Ioan Cantacuzino”.

Şi în decembrie 2018, Gabriela Firea anunţa că a avut probleme de sănătate, fiind tratată la spitalele Cantacuzino şi Colentina.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri