Geoană, după moartea lui Navalnîi: „Sinistra tradiţie a gulagurilor sovietice continuă. Sacrificiul său nu a fost în zadar”

Data publicării:
mircea geoana
Mircea Geoană spune că „gândurile lui se îndreaptă către familia lui, către soţia şi copiii lui Aleksei”. FOTO: Profimedia Images

Secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană, declară, după moartea lui Aleksei Navalnîi, că sinistra tradiţie a gulagurilor sovietice continuă şi că acesta a fost un simbol al rezistenţei şi o voce puternică pentru libertate şi democraţie. „Sunt convins că sacrificiul său nu a fost în zadar”, mai spune Geoană, transmite News.ro.

„Sinistra tradiţie a gulagurilor sovietice continuă. Aleksei Navalni a fost un simbol al rezistenţei şi o voce puternică pentru libertate şi democraţie. Sunt convins că sacrificiul său nu a fost în zadar”, a transmis, pe Facebook, secretarul general adjunct al NATO.

„Gândurile mele se îndreaptă către familia lui, către soţia şi copiii lui Aleksei, pe care i-am cunoscut în urmă cu câteva luni, dar şi către toţi susţinătorii lui”, mai spune Mircea Geoană.

Opozantul rus Aleksei Navalnîi, inamicul numărul unu al lui Vladimir Putin, a murit vineri, potrivit autorităţilor, într-o închisoare, în Arctica, un deces care are loc cu o lună înainte de alegeri prezidenţiale care urmează să cimenteze din nou puterea lui Vladimir Putin, relatează AFP.

Editor : B.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri