Ilie Năstase a participat la ceremoniile de Ziua Națională în uniforma de general. Ministrul Apărării spunea că l-ar putea sancționa

Data actualizării: Data publicării:
Ilie Năstase a participat a ceremoniile de Ziua Națională în uniforma de general
Ilie Năstase a participat a ceremoniile de Ziua Națională de la Constanța, în uniforma de general. Foto: Info Sud-Est

Fostul tenismen Ilie Năstase, care deține funcția de general în cadrul Ministerului Apărării, a participat la parada militară de Ziua Națională de la Constanța, relatează Info Sud-Est. Năstase a fost recent în mijloculul unui nou scandal, după ce a fost prins băut la volan și apoi a jignit-o pe jurnalista Digi24 care i-a pus întrebări legate de acest lucru.

Năstase a fost îmbrăcat într-o uniformă albă de paradă.

Ministrul Apărării, Angel Tîlvăr, a spus recent la Interviurile Digi24.ro că Năstase ar putea fi sancționat pentru comportamentul său.

„Un om care ocupă un grad cu o asemenea anvergură are obligația ca în permanență să pună în acord felul în care se raportează la ceilalți cu statutul pe care îl are. Eu îi sunt recunoscător pentru ceea ce a realizat ca sportiv, nu sunt de acord în schimb cu comportamentul. Nu sunt un mare fan al comportamentului inadecvat indiferent de poziția în stat sau recunoașterea mondială sau internațională. Nu este onorant pentru orice om un astfel de comportament”, a declarat Angel Tîlvăr.

Ministrul Apărării a spus că va analiza atent întreaga situație și se va gândi la sancțiuni.

„Probabil că în maniera în care analizăm lucrurile putem să găsim un format în care să sancționăm acest lucru. Nu vă ascund că încrederea de care se bucură Armata accentuază efectul exceselor, motiv pentru care mă preocupă acest lucru”, a mai spus Tîlvăr.

Ilie Năstase a rămas fără permis în urmă cu două săptămâni, după ce a fost prins din nou băut la volan.

Fostul tenismen a înjurat-o apoi pe jurnalista Digi24 care i-a cerut un punct de vedere oficial.

„Doamnă, sunteți prea tânără și prea proastă ca să înțelegeți. Dacă v-am răspuns, sunteți o idioată. E bine? Țările civilizate au voie. Dacă dumneata trăiești în țara asta comunistă, ești o comunistă. Hai! Du-te dracu de proastă!”, a spus fostul tenismen.

Editor : M.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri