Exclusiv Ilie Năstase ar putea fi sancționat de Ministerul Apărării pentru derapajul verbal la adresa reporterului Digi24

Data actualizării: Data publicării:
Wimbledon Tennis Championships, London, Britain - 30 June 2014
Ilie Năstase, în uniformă militară FOTO: Profimedia Images

Prima reacție oficială în cazul comportamentului scandalos al generalului Ilie Năstase: ministrul Apărării a anunțat în exclusivitate la Interviurile digi24.ro că va lua în discuție această abatere gravă a lui Ilie Năstase și vor fi luate măsurile necesare.

Ministrul Apărării consideră că Ilie Năstase dezonorează Armata Română prin insultele aduse unui jurnalist Digi24.

Un om care ocupă un grad cu o asemenea anvergură are obligația ca în permanență să pună în acord felul în care se raportează la ceilalți cu statutul pe care îl are. Eu îi sunt recunoscător pentru ceea ce a realizat ca sportiv, nu sunt de acord în schimb cu comportamentul. Nu sunt un mare fan al comportamentului inadecvat indiferent de poziția în stat sau recunoașterea mondială sau internațională. Nu este onorant pentru orice om un astfel de comportament”, a declarat Angel Tîlvăr.

Ministrul Apărării spune că va analiza atent întreaga situație și se va gândi la sancțiuni.

Probabil că în maniera în care analizăm lucrurile putem să găsim un format în care să sancționăm acest lucru. Nu vă ascund că încrederea de care se bucură Armata accentuază efectul exceselor, motiv pentru care mă preocupă acest lucru”, a mai declarat la Interviurile Digi24.ro Angel Tîlvăr.

Ilie Năstase a rămas fără permis după ce a fost prins din nou băut la volan. Fostul tenismen a fost oprit de polițiștii din Capitală în noaptea de joi spre vineri, în Sectorul 1.

 

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri