Video Exclusiv Imagini din timpul urmăririi ca-n filme din Timișoara. Momentul în care șoferul fără permis încearcă să scape de polițiști

Data actualizării: Data publicării:
masina urmarit de politie
Imagini din timpul urmăririi ca-n filme din Timișoara. Momentul în care șoferul fără permis încearcă să scape de polițiști. FOTO: Captură Digi24

Au apărut imaginile urmăririi ca-n filme din Timișoara. Un tânăr de 24 de ani, fără permis și cu numere false, a gonit 30 de kilometri și a rănit un polițist, după ce a refuzat să oprească la semnalul agenților. A fost prins abia după ce a pierdut controlul asupra volanului și a intrat într-un gard. Imaginile au fost surprinse de camerele de supraveghere.

 

Totul a început în noaptea de joi spre vineri, pe strada Brâncoveanu din Timișoara. Acolo, polițiștii de la Secția 3 au vrut să oprească un autoturism pentru un control de rutină. Șoferul a accelerat și și-a continuat drumul. În urma lui au pornit mai multe echipaje din zonă, însă nu au reușit să îl oprească pe tânărul de 24 de ani. Acesta și-a continuat cursa nebună până în localitatea Diniaș, aflată la aproape 30 de kilometri de Timișoara.

Pe drum, mai multe filtre ale poliției au încercat să îl oprească pe șofer, însă fără folos. La intrarea în localitatea Diniaș, șoferul fără permis l-a accidentat pe agentul care încerca să îl oprească. Cu toate acestea, nici în acel moment nu a oprit.

Urmărirea a continuat prin localitate, iar într-o curbă, mașina a derapat și a intrat într-un gard. Tânărul a coborât din mașină și a încercat să fugă, însă polițiștii au tras mai multe focuri de armă în plan vertical, moment în care acesta s-a speriat și a fost prins.

La verificările de rigoare, polițiștii au descoperit că tânărul nu avea permis și conducea o mașină neînmatriculată, cu numere false.

El este la IPJ Timiș, unde dă declarații în fața procurorului. Este acuzat de ultraj de conducerea unui autoturism cu numere false, dar și conducerea fără permis auto pe drumurile publice.

Polițistul rănit a primit îngrijiri medicale la Spitalul Județean din Timișoara, iar în acest moment medicii spun că este în stare stabilă.
 

Editor : G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri