VIDEO. În Buzău, ca-n Vestul Sălbatic. Un bărbat a fost urmărit și bătut în trafic de trei indivizi, chiar sub ochii polițiștilor

Data actualizării: Data publicării:
Bărbat din Buzău, atacat de față cu polițiștii.
Bărbat din Buzău, atacat de față cu polițiștii. Foto: Captură Digi24

Scene incredibile au fost filmate în județul Buzău. Un bărbat a fost urmărit, blocat și bătut în trafic de trei indivizi, iar totul s-a petrecut sub privirea polițiștilor, care au avut nevoie de intervenția mascaților să îi calmeze pe bătăuși. Deși în înregistrare se vede clar că agenții sunt depășiți de situație, reprezentanții Poliției spun că intervenția a fost una reușită. În urma incidentului, cei trei agresori au rămas liberi. Procurorul de caz nu îi consideră periculoși.

Urmează imagini care vă pot afecta emoțional. 

În imagini se vede și cum bărbatul a sunat la 112, iar de acolo i s-a spus că va ajunge și Poliția: "V-am trimis echipaj de poliție acolo.  Rămâneți pe loc. Sunt în mers și ei. Vin spre dumneavoastră!" Doar că polițiștii s-au văzut total depășiți de situație și au solicitat, la rândul lor, intervenția mascaților. 

Buzoianul ar fi început să filmeze în timp ce conducea, încercând să scape de un grup de vânzători de pui și găini din comuna Săpoca, pe care i-a acuzat că vând în mod ilegal. Acesta era cu poliția în telefon când a fost blocat în trafic și apoi atacat de vânzători. 

Editor : A.A.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri